Якщо в мені згорає полум'я
Це тільки означає, що треба йти вперед.
Туди, де птахи не знаходять дім,
А сніг ніколи не народжується.
Якщо в мені зникає надія
Відповідь лише в тому, щоб її знайти.
Там, де соняшники не хочуть
повертатись за сонцем.
А про айстри ніколи, ніхто, нічого не чув.
Бо жити тоді, коли щось зникає
- погана прикмета. Хоча ти й не віриш
в них. А я не вірю в темряву, але
вона наступає, тоді, коли ти на неї
й не думаєш чекати.
Чекати на нас. Чекати, бо так треба.
Чекати, бо інакше не вміємо.
Якщо в мені перестає жити віра,
Зерно ніколи не проросте,
А небо не змінить колір,
Оркестр не гратиме, а скрижалі
не будуть знайдені.
Лише смуток, відчай та смерть.
Смерть, мабуть, єдина позитивна
частина цієї трійці.
Бо жити, тоді коли щось зникає
- лише дати шанс на надію.
А надія там, де соняшники ніколи
не хочуть повертатись за сонцем.
Залишається лише чекати. Чекати на
нас. Чекати, бо так треба.
Чекати, бо інакше не вміємо.