НЕ ПРИХОДИ ДО МЕНЕ ТИ У СНІ
Не приходи до мене ти у сні,
Коли я сплю вночі!
Не говори, що ти мене кохаєш…
Тому, що ти сама нічого ще не знаєш!
Чому в тебе такі прекрасні
І заплакані очі?
Вони мої і твої,
Такої грудневої та ласкавої!
І не кажи, що я тебе переслідую,
А просто мовчки знай,
Та пам'ятай,
Що я тебе кохаю та одну маю!
Тебе я не переслідував, не переслідую
І не буду переслідувати!
Я тебе кохав, кохаю,
Та буду кохати!
Ти ж знаєш, що я тебе люблю!
І для тебе усе зроблю!
Не плач ніколи мені у сні.
Прийди розкажи все наяву,
А тільки всміхайся у сні мені!
02.07.2015 р.
А. Рогуля