Я є приспана Правда,
Яку вже не приспати
Ні сьогодні, ні завтра
Й не сховати за грати.
Мене – не підкупити,
Бо ж ціна зависока,
Ні скалічить, ні вбити.
Я своє маю Око
І на війни, і голод,
Репресійні машини,
Революції, молодь,
Що горіла, мов шини.
Все я бачу і знаю –
Не сховати від мене,
Як і хто іде в найми –
Продає свою неню.
Я є Правда, якої
Мій народ зачекався,
І бандит Янукович
Втік від мене – злякався.
Я є Правда, що з Богом
Існувати лиш може;
Зброя – зерна любові –
Всіх і все переможе.
22.11.2014.
Ганна Верес