Щасливий ти,
коли тебе чекають вдома.
Коли є кому кохать.
Щасливий ти,
коли тебе цілують.
Щасливий, коли
є ко́му обіймать,
є з ким сміятись
і радіти.
Щасливий,коли є
з ким печалі і
тривоги розділять.
Щасливий ти,
коли тебе цінують.
Коли люблять
й бережуть.
Коли тебе чекають,
ждуть.
Щасливий коли
приймають який є.
Летять роки,
а ти щасливий.
Радій такому ти життю.
Радій, бо ти
Щасливий.
А ти ,нещасний,
озирнись.
Можливо ти
давно щасливий,
але те що маєш,
ти просто навсього не цінував?
Життя цікаве
й ти в цім світі не мікроба.
Цінуй, що маєш.
А те, що хочеш,
про що мрієш
так придбай.
Не скаржсь на долю
і на невдалий день.
Ну просто -
не шукай причини.
Зміни, що не подобається,
хто дорогий тобі
скажи.
Летять роки
і їх не зупинити.
Погодьтеся,люди,
як прекрасно жити.
Саме жить - не існувать.