Не плач. Ніхто не чує.
Не бийся марно.
Все пройде.
Пройдуть печалі
і тривоги.
І пройде
час - усе забудеш.
Живи своїм життям.
Живи!
Цвіти і смійся!
Смійся.
Смійся так,
щоб усі чули!
Кричи від радості.
Танцюй!
Життя таке коротке.
Тож усе устигни.
Час швидкий,
мов куля.
Закінчиться в
любу хвилину.
Та помиратимеш
жалкуя : що ти чогось
не встиг зробить.
Та тоді все...
Тоді вже пізно...