Ти чуєш мене? Відгукнися.
Хоч подихом з вуст,
Тихим шелестом вій,
Чарвіна кохана моя білолиця.
Сьогодні я вбитий тобою.
Я твій.
Я твій
З кожним постуком серця на волю
В душі виє вітер, і щось вогняне
Мої почуття підіймає до бою,
Лише відгукнися, що чуєш мене
Скажи хоча б слово, малесеньку думку,
Чи ти так радієш, чи знову сумна.
Вже кожна хвилина у нас на рахунку,
А тиша твоя , мов залізна труна...
Не залишай мене наодинці
Зі світом:
Залишиться з двох жити тільки один.
Та навіть знесиленим, підлим чужинцем
Я хочу почути думок відгомін...
Чи заспівай мені пісню веселу,
Чи прошепчи щось надмінно сумне...
Адже я загину, загину без тебе...
А ти відгукнися, чи чуєш мене....