Для кожного шлях сонцем сяє,
Або дивиться хмарою,
Світ не хоче розправою
Змусити тебе радіти, зорити вдячно у небо,
Коли в очах сльози намірились жити,
Куди їх подіти?
У кожного погляду свій колір і своя палітра,
Хтось сум смакує, а хтось швидко витре,
І забуде радісно, зап’є поцілунком,
І усі обрахунки пропали, розтали,
Здмухнулися вітром…
Ось вже нова палітра у твоїх руках
Й цінність кожної хвилини – в інших очах…
22.06.2015