Настав мій день такого початку
Коли не збрехав тоді
Коли напевне треба було
Щоб йти туди, де залишаються жити тут
І що тепер з собою робити?
Хіба піти на себе холодною війною
Щоб прогнати піт несправжніх переконань
Щоб шукати в тернях щирих справ
Як?
Ну як? Коли ти ніби сам
І на твоє - спробуй! Кажуть - дурак...
Цей світ складний, не щирий
В суцільній брехні у байдужім болоті гине
Але такий лиш там де люди ходять
Але такий бо ми усі такі...