Я stoyo серед острова!
Поряд z світанком....
Te майбуtне, що зовзім не бачив...
Я чекав все життя...Що обрати?!
Летіти? Чи може, просто забути...
Клятий острів знайшов щоб втрачати?
Бачить посмішку рідних, хотів би...
Тепло відчувати щодня!
А однак унесусь ніби вітер...
Мріям іншого шляху нема...
Деколи важко обрати...
Чи мені все ж туди?
Я все лишу і стану!
На той шлях що до цілі vede...
Борисен0.А
25.06.2015 р.
Pl.Gdansk