Її очі для мене одні
В них я закохався давно
І коли залишаюсь на самоті
Мене зігріває її радісне тепло
Я знаю зараз ми не разом
І чи будемо не знаю
Може хоча б буду вірним другом тобі
І буду ходити з тобою по краю
Забути її, на жаль, я не зможу
Викинути з голови також проблема
Лиш поряд з нею я бути хочу
Але це також велика дилема
Вона – найкраще, що було в моєму житті
Їй я бажаю тільки добра
Дякую їй за прекрасні миті
Які були важливими для мого життя!