С... М... Л... ЖІНОЧКА НА П...К…
С… М... Л... жіночка на п.....к,
Але любить й підставити з...к.
Вона і вишукана, і розкішна
Й для тебе, радість твоя, сама пишна.
З...к свій підставляє і все знає
Тому кого любить та кохає,
Бо щастячко вона своє шукає
Щоб він отримував все, що бажає,
Того чого вдома не має,
Сама вдома нічого не має
І своє постійно щастя шукає.
Думаючи, як одне друге задовольнити,
Щоб у майбутньому разом жити.
Робить вона все для тебе,
Та не забуває і про себе.
З совістю у неї сяк – так,
А емоції зашкалюють, от – так!
Ти не можеш все їй пояснити,
Що не хочеш розумом ти жити.
Серце своє ти поважаєш
І йому постійно довіряєш.
І ти своє серденько поважай,
Та йому ти тільки довіряй.
Розумом ти зараз не живи,
Щоб не натворити сердечної біди.
Серцем вам потрібно разом жити,
Разом один другу любити,
Своє майбутнє творити.
Та щасливо доживати вік
І бути щасливими повік.
07.06.2015 р.
А. Рогуля