НЕ МОЛОДЕНЬКА ЖІНОЧКА
Жінка я не молоденька,
Але в душі я, як дитина.
Чому мені в ночі не спиться?
Я ж доросла є людина.
Нічка очі закриває,
Гуляють думки в голові.
Думка сон мій забирає,
Що роки не молоді.
Я вночі не можу спати,
Думаючи все про тебе,
Як обов’язок свій залишити,
Щоб біди не натворити.
50 – це не старість
І не молодість п’ятдесят.
50 - це серединка,
Серединка золота.
Золотого, свого щастя дорогого,
Я шукала, чекала та зустріла.
Тепер без тебе життя не уявляю,
І все, що я мала, залишаю.
Треба жити,
Одне друге любити ,
Брати все, що вам доля дає –
Це все є життя.
05.06.2015 р.
А. Рогуля