Даруєш радість і тепло.
Хоч надто ти далеко. Та
це не важливо, бо що та
відстань може поставити
проти кохання? Це крок
для нас, удар для серця,
маленький подих для
душі. Яка вже не зо
мною, а десь поряд із
тобою. Час мина та ми
будуєм міст через прірву.
Будуєм із метою
зустрітись одного разу.
Щоб більше ніколи не
розтатись. В думках та на
яву я бачу лиш тебе одну.
У снах ти мила поряд. І це
дарує мені сил. Кожного
дня прямувати лиш до
тебе.