СЕСТРИ
Сестра не спить…
Вона страждає…
І я не сплю…
Також страждаю...
- Чому не спиш, що хочеш, люба сестро?
За що мене так зневажаєш?
Чому мій сон ти забираєш?
За, що мене так ображаєш?
-За, що тебе є любити?
За те, що двоє ми страждаємо!
За милими своїми виглядаєм .
Та двох ми братчиків чекаєм.
Тепер цей біль подвійним є..
- Навіщо тобі голова?
Чому серце та душа така?
Здається, що дурна ти є.
- Я дурість твою зрозуміла.
Голова в тебе не дурна.
Серце та душа підказали
Щоб на час пора перевірити.
-Люба сестро, ти собі перевіряй,
Але братчика його до мене ти впускай.
І про здоров’я моє, сестро, пам’ятай,
А ти собі на час перевіряй.
Але люба сестро, ти це собі запам’ятай, -
Що щастячко дається один раз.
І краденого щастя не буває
У кожного на щастя є свій час!
І Бог це щастя усім направляє.
І як, коли, кому, Він сам добре знає.
Людина просто це усе приймає.
Та дякує Богу, що Він про неї пам’ятає.
24.05.2015 р.
А. Рогуля