Зима.Холодний,тихий ранок.
Прокинувшись, біжиш ти до вікна
І запахом манить сніданок,
І тепла кава запашна.
На ковдрі, ще тепла гарячого шматочки
Так тліють,і поволі,не спіша
Повзуть на підвіконні слів рядочки
Що відбива мороз біля вікна.
Так гарно навкруги,все сніжно біле
І прокидається зпросоння вся земля
Зима прийшла, і сніжно-білим
Оговтала будинки і поля