СЕСТРА ТА БРАТ
Сестра брату довіряє,
Брат її допомагає.
Де, коли і з ким, він знає,
Його старша сестра буває.
Все про неї знати має.
Так вона розповідає,
Що такого має брата,
І любимого швагра бажає .
Два дорослих сина має
Пам'ятає про сім’ю ,
Та її оберігає
Від того, що виробляє.
Виробляє й виробляти хоче,
Обнімати, цілувати,
Та взаємності чекати.
Потішати одне друге.
В дома, як жінка, того не має.
А природа заставляє.
Бог створив природу та жінку
І вини її в тому не має!
Брат сказав,- сестричко люба,
Ти в мене одна голубко.
Вибір завжди за тобою,
За любимою сестрою.
Я тебе все прикриваю,
І про тебе все я знаю.
Вибір твій я поважаю,
І того мужчину, що я знаю.
Ти щаслива маєш бути.
В будь-якому розумінні.
Хочу я, щоб ти це знала,
Та про себе пам'ятала.
Запам’ятай ці слова.
Ти для мене люба сестра.
Буду я про тебе завжди дбати.
Та тебе оберігати.
16.05.2015 р
А. Рогуля