СКУЧИЛА
Я так скучила за тобою,
Так, як ти за мною.
Прошу тебе не скучай,
А мене бери задовольняй.
Скільки можна вже скучати,
Треба щось вже виробляти.
Милий прошу не скучай,
А бери щось і виробляй.
Виробляй, що хочеш ти зі мною,
Я сама не знаю, що зі мною.
І сама я хочу виробляти,
Тебе цілого задовольняти.
Хочу тебе обнімати,
Цілувати та ласкати,
Щоб ти мене цілував і ласкав,
Любимі оргазми мені дарував.
Хочу я тобі уся віддатись,
Щоби в унісон з тобою зливатись.
Я так не можу без тебе жити,
Ти мене маєш все життя любити.
Хочу я тебе кожною набряклою кліточкою…
Ти собі не уявляш, як я тебе кохаю.
І життя без тебе свого я не хочу уявляти,
А разом хочу з тобою я жити, та помирати.
01.06.2015 р.
А. Рогуля