Слова і музика Алли Баранкевич
Вітаю з святом всіх у світі я людей!
Запросила в гості... багато вже гостей.
Свята Трійця нині в нас і Зелені свята.
Купається у зелені теж вся наша хата.
********************************************
Приспів:
Свята Трійця вже до нас прийшла
І всім людям настрій вона підняла.
Ми Зелене Свято всі нині відмічаємо!
Всім здоров'я й щастя теж бажаємо!
********************************************
Прикрасила хату я зеленими листками,
Гілками з ясіня і липи,... різними квітками.
Ми сьогодні будемо всі теж веселитись,
На пікнік підемо, й на сонечку погрітись.
Приспів:
Свята Трійця - це радісне й чудове свято!
Гостей прийшло до нас вже дуже багато.
Будемо молитися й здоров'я всім бажати!
Щоб до слідуючих свят змогли дочекати!
Приспів:
На озері купаємося і в річку стрибаємо.
Так Зелені свята ми і Трійцю відмічаємо...
Нині Божа благодать до нас з небес прийде,
Всім нам щастя принесе і так ніжно обійме.
Приспів:
Автор: Алла Баранкевич