ДВА СТРІЛЬЦІ
Ти Стрілець і він Стрілець -
Це є ваша Вогняна стихія.
Ти правдива, він правдивий,
Але двоє ви різкі.
Ти вогонь і він вогонь,
Двом вам не згоріти.
Ти щира і він щирий
В тому ваша сила.
Ти непередбачувана
І він спонтанний,
Нудьга буде вас минати.
Серйозність, прямота,
Допитливість,
Будуть про вас дбати.
Сварки, образи, розлуки–
Це ваше мінне поле.
Біль, сльози і сміх
Підуть вам на користь.
Все, що у Вас було, є,
І буде - це все вас об’єднає.
Прекрасний і вічний союз ваш
Сам Бог благословляє.
21.04.2015 р.
А. Рогуля