ВЛАДА ДУМКИ ТА НАРОД.
Кожен день новини я переглядаю. Думаю за що наш народ страждає.
Думку правда роздирає, що чотири президенти колишніх має.
Був би Чорновіл при владі. Ми давно вже процвітали і Європою нас називали.
Наші діти не гинули та не вмирали. Матері слізьми землю не вкривали.
Любий брате В’ячеславе, з висока спостерігаєш, як народ твій Український сльози проливає. Хтось жирує, хтось страждає. а хтось просто біду має.
Вже достатньо нам усім страждати. Знову нашу владу прийдеться міняти.
Трошки, трошки треба почекати. Літом стане зрозуміло, як її міняти.
16.04.2015 р.
А. Рогуля