Ми пам’ятаємо тебе…
Ти є в серцях тих мільйонів,
В словах і вразах чи піснях,
Чи просто спогадах казкових.
У висловах ще при житті,
Де ти відвертий був до влади,
І не брехав як хтось хотів,
Лише на боці був ти правди.
Ми пам’ятаємо тебе…
Ти вірив в неньку Україну,
В народ терпілий всі часи,
З яким ти поряд був уміло.
І все підтримував життя,
Його кохав таки уміло,
Багато розуму в піснях,
Й словах написаних відкрито.
Ми пам’ятаємо тебе…
Кузьма… Андрію наш Кузьменко,
Хоча й на небі зараз ти,
Ми пам’ятаємо завжди.
А.А. Отченко
Гарно і щиро... Справді, такі Люди не забуваються... в мене теж є присвята написана в травні http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=584385, дуже люблю Кузьму, не можу сказати в минулому часі бо він, його дух, назавжди лишився в піснях, а вони поруч завжди