Поцарапала машину гілка,.. ..Іван біжить до хати...
Й кричить в порозі: - Де пила?... Я хочу вже знати?
- Та ніде... я не пила,.... ти не придумуй.... я кажУ!!!
- Швидко кажи де пила?... всерівно взнаю... і знайдУ ...
- Всі місця де я пила.... тобі вже випившою.... не покажу...
Але ...як дуже хочеш знати,...то вже тобі розкажу...
Я пила ж не так багато....я ...чуть - чуть,.... лиш трішки ....
Закусила конфетами,.... пила мартіні , коньяк... їла горішки...
- Швидко кажи вже де пила, не жартуй зі мною!!!
Машину поцарапав я,... не до жартів вже з тобою!!!
-То ж пила я у Миколи, ...у Віктора....Івана.... в Саші....
А потім в Федора,... Степана,...Гната... і в тьоті Наташі.
А ночувала я у кума,... бо кума в Турції.... на морі...
З дітьми поїхала на курорт ...бо в неї ноги дуже хворі..
Ти дуже, милий , не хвилюйся..... я більше не буду!!!
І вже з завтрішнього дня.... про спиртне й кума забуду!!!
Р. S.
Як хочете, щоб чоловік не зміг всі таємниці знати,
То на перше запитання ....не треба все розповідати...
Я знаю приказок багато,.... Але розкажу вам такі:
- Що в тверезого на думці,... то в п'яного на язиці!
Автор: Алла Баранкевич