Гумореска: За одного колоска комбайн не розвертаю.
Прийшов до хати чоловік, а жінка прибирає.
Зігнулася мити підлогу, сідниці наставляє...
Чоловік по них як ляснув: - Комбайн свій забери!
Прохід до кухні весь закрила... не можу пройти....
Жінка розсердилась... а в спальні чоловік щось хоче.
А жінка відвертається.... злиться і не хоче...
- Та повернись до мене, мила, будемо кохатись....
Я цілувати тебе хочу... не треба відвертатись....
А жінка: - В ручну цілий місяць будеш молотити...
За одного колоска,... свій комбайн не буду заводити!!!
Р.S.
Не зліть жінок, чоловіки, вони все пам"ятають.
Вечером у спальні залюбки,- все вам пригадають.
Автор: Алла Баранкевич