ЖІНКА УКРАЇНИ
МАРІЯ
Марія біль свій забирає,
Коли дім свій залишає,
Щоб сім'я болю не мала,
А про маму пам'ятала.
Гроші вимушена заробляти,
Та додому відправляти.
Щоб діти вчилися
І за маму Богу молилися.
Українка наша Марійка ,
Україну вимушено залишає.
Тому, що українська наша влада
Про народ свій не дбає.
Чоловіка свого давно поховала.
Тепер самісінька про синів дбає.
Про таких жінок забуває влада.
І жіночка щомісяця гроші відправляє.
Марія тяжко, гроші заробляє
По можливості, батькам своїм помагає.
Бо на Україні дуже тяжко жити,
Якщо чесно і нікого не дурити.
25.05.2015 р.
А. Рогуля