Потіш того хто плаче!
Радій із тим,хто від душі сміється!
Будь вдячним Богу, коли все вдається!
Будь з тим, в кого сльоза проллється!
Тепло неси у щирі душі!
Даруй добро, і знай його багато не буває!
Буває мало чуємо ми чужу біду!
Не бачимо в ближнього в очах сльозу!
Не можемо кусочком хліба поділитись!
Живемо усі своїм життям!
Байдуже нам чужа біда!
Чому ми стали тверді,як граніт..?
Чому не бачимо людських бід?
Закриті ми у власних кризах..
Живемо лиш у своїх думках
Не вміємо ближнього почути..
Не вміємо ми добро нести...
Не знаємо як нам далі йти..
Добро не зичимо, любов не віддаємо..
Надію загубили у вітрах турбот....
Добро даруйте, його ж багато не буває..
Добро, все зло тихенько долає...
Добро в житті, як світло в дні...
Добро це світло у житті...!