ВОВА МУРЛО.
Мурло ти Вова мурло! …
В світі ти просто Х**ЛО.
Твій рід наш народ проклинає.
І він має знати, як людина страждає.
Коли сина в землю ховає мати.
Жінка коханого землею засипає.
Дівчина за хлопцем у землю стрибає.
Сестра брата поливає слізьми.
Х**ЛО, тебе чорт чекає, тебе і приласкає.
Бог тебе не приймає.
Родина твоя буде довго плакати, страждати.
Та сім поколінь за тебе відповідати.
А тобі у пеклі, вічно страждати.
Вогонь тебе буде підігрівати.
Щоб ти Х**ЛО мучився та страждав.
І до кінця світу усе пам’ятав.
14.04.2015 р.
А. Рогуля