Ти боїшся чогось, а не знаєш чого,
Ти чекаєш когось, а не знаєш кого,
І мрієш даремно, і живеш смиренно,
І навколо тебе усе таке буденне...
Не помічаєш життя ти свого.
Твої думки – це незнані нікому
Теорії, принципи і закони.
Вони такі складні, на весь світ одні,
Чомусь вони необхідні в ці дні мені,
І немає ніде перепони.
Я забуду про все що мені говорили,
Казали правду чи дурили.
Мені не потрібні слова, мене чекає справа нова,
І забита нею моя голова,
Мої дикі думки отримують крила.
Думка найкраща у світі птиця,
Вона завжди на усе погодиться,
Вона не брехлива ніколи, і як слово у душу не коле
Вона мов вітер у полі,
Що могутнім потоком колише пшеницю.