Коли ти любив інших жінок - я любила їх теж
Я знаходила в них прекрасне та чарувалась тілом
Дивилась на стежки по яких їх ведеш
Та мене це боліло, мене так це боліло...
Коли ти просив поради що подарувати коханій жінці
Я відповідала щиро я шукала для неї найкраще
Зривала твій портрет що висів на стінці
І Задавала питання собі : чи болітиме дальше ?
Коли ти сварився з своїми жінками - я плакала поруч
Я шукала всі шляхи щоб щасливим тебе бачити
Будувала твій дім сім'ю любов власноруч
Але в твоєму житті моє серце нічого не значило
А коли ти прийшов щоб подарувати мені любов
Це було страшніше я втекла до іншої кімнати
Я молилася за тебе із всіх своїх церков
Чи був коханий ти цього вартий ?
Коли ти прийшов - ти казав що треба простити
Я впала на землю мені би згоріти дотла
Бо одна біда тебе любити
А інша - розуміти що любові в тебе нема