Ми не повернемось в совок,
Ми стали старші проводом героїв,
І братній давно зведений курок,
Не сватом став словянських трьох народів.
Ми не повернемось в совок,
невже бавовна геть здолала?
чи Гітлера страшний урок,
для мізк хб то є замало?
Яка ціна за лугандон,
Для ватників буде достатня?
Прозрій бавовно, це не сон,
Чи на війну ти тільки здатна?
А скільки сльози матерів,
Сини братів що не родились,
Хто ціну цю в обмін звелів?
Без Бога певно показились.
Ми не повернемось до пут,
До пут совка ,брехні, поборів,
Хоча в частини грає блуд,
Та більшість вільна – зняли шори.