ПЕРЕВІРКА
Своєю перевіркою
Я до перевірявся,
Добавився та догрався.
Неадекватність я собі включив,
Про папку подаровану заговорив.
Думаючи, що я мудріший часу,
Тим самим тебе я загубив.
Але біль, що ти мені завдала,
Неоправданою та безпідставною була.
Вона немає ні початку ні кінця,
Але для перевірки метод свій мала,
Як ти сказала
- Тобі вдалося часом мене перевірити.
Щоб я тобі нічого не зробив.
Та до самогубства не доводив.
А дальше я тебе любив.
15.05. 2015 р.
А. Рогуля.