ПАМ'ЯТЬ
Нашого прем'єра – треба гнати в шию і до України більше не пускати.
Бо на крові сотні він прийшов до влади і про це , що було, має пам’ятати.
А не на словах собі кулю в лоб пускати!...
Наш народ козацький – це потужна сила.
Казкаря йому не треба на місце прем'єра він поставить сина.
Сина України! Нації! Народу! Якщо навіть син і з бідного роду.
Головне, щоб люди йому довіряли та батьком своїм його називали.
28.03.2015.
А. Рогуля