МУЗА
Кожна жінка музою хотіла б стати.
Свого поета, композитора, художника,
Обнімати, цілувати та пестити,
Та на нові твори його надихати
І, само собою, взаємності чекати.
Бути музою – дар це є від Бога.
Бути музою складна це дорога.
Не кожній така честь випадає,
Але кожна все це знає.
Та мріючи того бажає.
Тобі щастя таке вже дано,
Ти нею є вже давно.
Ти появилася і твоя поведінка
Надала мені натхнення писати,
Розуміти, думати та страждати.
І все, що було, є, та буде
Я знаю і можу відчувати.-
Це дар Божий,
Я, дякуючи, його сприймаю.
Я знав, що щось в мене ще буде,
Але про те, що в 45 почну писати,
Та всю свою писанину
Через душу та серце пропускати.
Про кохання, владу, Путіна-
Та гібридну війну,
За Вкраїну нашу, мій любий народ
Я змушений буду страждати,
А біль груди буде мені роздирати.
Серце та душа у нас є одна,
А доля своє вже зробила,
Нас двох звила, це її влада це її сила.
Це все потрібно пам’ятати.
І за все, що було, є, та буде,
За тернисту всю мою дорогу,
За все це я дякую Богу.
12.05.2015 р.
А. Рогуля.
ID:
580782
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 13.05.2015 00:05:12
© дата внесення змiн: 22.05.2023 17:04:08
автор: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович
Вкажіть причину вашої скарги
|