Мені заважають звуки
........................дихати вільно
Мені заважає світло
........................бачити правду
Я йду в пошуках повітря
........................дихати марно
Стою на краю прірви
........................переживаю зраду.
Це все не вперше
........................дивний дивний сон
Цей поцілунок у чоло
........................забуте …жамевю
І сковані руками плечі
........................взято у полон
Думки мої співають соло
........................зовсім не люблю.
Ранковий кави аромат
........................ніжна тиша навкруги
Парує кухоль на столі
........................жарти витворя димок
Смакую чорний шоколад
........................і рій думок-куди подіть гріхи
Вдихаю запахи ванілі
........................на серці вже давно стальний замок.