ДРУГА НЕДІЛЯ ТРАВНЯ
МАМІ НЕЛЕЧЦІ
День Матері – сімейне зворушливе свято.
Це день Пречистої Діви Марії.
В цей день у Вас вітань є багато,
Тому, що це мамине свято.
Вам я бажаю щастя та здоров'я міцного.
І до 100 років мені проживати.
Ваша молитва до Пречистої Діви Марії мене врятувала.
А Матінка Божа із Сином життя мені заново дарувала.
Руки материнські зморшками вкриті.
Серце материнське рубці болю має.
Тільки Ви одна про це все знаєте.
І в собі цю біль материнську тримаєте.
Дякую щиро Вам я за все і руки я Ваші цілую.
Низькій поклін Вам до землі, Мамо! Мамочко! Матусю!
Ви маєте дочку Ірусю, внуків Мартусю та Ірусю.
Праправнуків Вам дочекатись бажаю.
Низько постійно Вам я вклоняюсь, цілую та обнімаю..
09.05.2015 р.
А. Рогуля.