Вже двадцять років ти будуєш…
Гарант надійності буття,
І кожним роком, крок за кроком…
Удосконалюєш життя.
Будуєш мрію і надію,
Красу й гармонію щодня,
І втілюєш шедеври в місті,
Пейзаж й довершеність в життя.
Даруєш місту краєвиди,
І радість тисячам сімей,
Адже не було ні хвилини,
Щоб ти не дбали про людей.
Ти дбаєш про архітектуру,
Чарівні сквери, ландшафт місць,
Будівлі гарні й магазини,
І твориш певну бездоганність.
І якість зведену роками,
Завдячуєш своїм майстрам,
Спеціалістам свої справи,
Що теж живуть ось цим життям.
І що роками не полишать,
І працюватимуть щодня,
Тому що «Діта» майстер справи,
Це дружня й радісна сім’я.
А.А. Отченко