ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ХУ*ЛО НЕ ЗНАЄ
Я пишу в такий день ці слова,
А серце моє мені стискає думка.
Так боляче, що біль аж груди роздирає.
Що ж то ХУ*ЛО з нашої України виробляє?
70 років війни немає.
Весь Світ День Пам'яті відзначає.
Та на завтрашній День Перемоги чекає.
А ти, ХУ*ЛО, Україну в смуток вганяєш,
Страху не маєш, Донбас бомбиш.
Х**ЛО! Х**ЛО! Х**ЛО!
Що ж ти робиш, Володя, лайно?
Чому два братні народи вбиваєш?
Одних ти визволяєш нібито,
А других брехнею на смерть відправляєш.
Наші хлопці за землю рідну свою вмирають.
Їх хоронять з почестями та героями величають.
А ти своїх синів, як батько Росії, брехнею на смерть відправляєш,
А трупи їхні в купи в землю скидаєш та в шахті ховаєш.
08.05.2015 р.
А. Рогуля.