Пісня: Вставай, Україно! Перемога за нами! ( Гумор)
(Патріотична пісня з гумором)
Слова Алли Баранкевич
ВСТАВАЙ, УКРАЇНО! ПАТРІОТИ,.... ВСТАВАЙТЕ!
Українців в обіду своїх, ...не давайте!
Беріть прапор в руки! В Донець їдьте всі!
Земляків захищати,.... від " ВАТО - РУСІ "
Приспів:
Всі живемо тепер в незалежній країні,
В цій квітучій і рідній своїй УКРАЇНІ...
Досить вже нам, українцям, - терпіти!
Без війни,...ми спокійно всі хочемо жити!
Всі ,... на захист своїх патріотів ставайте!
В обіду людей мирних теж не давайте!
Щоб не били братів наших у " ЛУГАН - ДОНІ ",
Щоб не були вони в беззахисному стані.
Приспів:
Чим станемо швидше на захист країни,
Тим швидше втече " КОЛОРАД " з України!
Женіть всіх у " шию",..... бо вони розведуться!.
Ще " КОЛОРАДСТВА " українці наберуться!
Приспів:
Ми хочемо жити спокійно,.... без сліз!!
Щоб жук КОЛОРАДСЬКИЙ тут ....не ліз!
Нехай " Колоради " .... всі лізуть в Ростов,
Кричать: " - ЛЕНІН С НАМІ ! ... УМЕРЕТЬ Я ГОТОВ! "
Приспів:
Нехай там помирають за РАШУ свою
І залишать негайно країну мою!
Ніколи не станемо ми москалями!
УКРАЇНЦІ,... ВПЕРЕД! ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ!
Приспів: