У кожного із нас напевно буде що згадати,
Щось із життя нашого розповісти,
І в кожного мабуть буде що сказати
Як ми хотіли добратись до мети.
Бо кожний свою історію має,
Життя частину вже прожив,
І кожен добре пам'ятає
Заради чого, щось в житті робив.
Кожен мрію свою має,
Хтось може вже її здійснив,
А дехто тільки починає
Але головне,що він її має.
Кожний із нас щастя своє шукає,
Хтось далеко виїзджає,щоб його знайти,
Інший ж,поряд його помічає
І з ним по життю своєму збирається йти.
У кожного зустрічаються проблеми
На його життєвому шляху
І ми їх вирішуєм,немов ту дилему,
Яка заважає нам йти до успіху.
Іноді життя готує для нас сюрпризи
Від яких ми не завжди в захваті буваєм,
Та їх потрібно сприймати,як дитячі капризи,
Які ми душе швидко забуваєм.
Верно сказали!
У каждого в жизни...и сюрпризы, и капризы,
и проблемы , и мечты...
Но всегда стремимся к прекрасному!
Это мы находим в природе и любви.
И воспеваем их в своих стихах!
Андрій Хрущ відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00