Дивися! Стука у вікна вечір.
Стою мовчу. І бачу крізь тебе стіну.
Ти - ніби тінь. Та ще й не моя, до речі.
Тремтять думки і трохи тремтять коліна.
Тобі пора. Побачимось, може, потім.
Візьми таксі. Було забагато всього.
Ні, не набирай. Я буду уся в роботі.
Тобі пора. Уже на душі тривога.
Звільни повітря. Дихати трохи важко.
Таксі чекає. Будеш платити зверху.
Яка вже є. Не вашого неба пташка.
Навчило життя любити лише цукерки.