Можна мовчати, сперечатись,
Як навіжений пес кричати.
Та спокій в душу не прийде,
Якщо не вмієш вибачати.
Всі помиляються в житті,
Та краще розум не втрачати.
Не відпускаючи когось,
Себе ти будеш зневажати.
Так дуже просто на словах.
Насправді важко це сказати:
«Я вибачаю». Й спокій в снах.
Й душа перестає блукати.