День, коли я тебе забуду... Заболить дужче ніж тисячі лез, запече мов суцільний опік. Встромить вістря заточених починань і підштовхне до краю мису напівфабрикатів-мрій...
Обірветься мотузкою з висоти неба, стане довшим ніж вічність у пеклі.
Я згідна про все забути, крім тебе.