Чому моє серце б'ється сильніше?
Чому сподіваюсь,що він знов напише?
Мені ж не п'ятнадцять,щоб так,мов дитина
Чекати на нього...У чому ж причина?
Можливо кохання? Та ні, не вигадуй!
Ти просто про нього собі не нагадуй.
А може звичайне захоплення знову?
Можливо...Але ти не вір його кожному слову!
Я знов загубилась, я знов заблукала.
Чому туди йшла? Кого там шукала?
Знайшла своє "щастя", тепер вже не сплю...
Не хочу, не буду! Тебе не люблю!
Та кому ж брешу я?За ним упадаю.
Як сталося так? А цього не знаю...
Можливо, весна так на мене впливає?
Мовчи, не співай! Чому серце співає?
Мільйон запитань, а відповідей мало.
Ну, все. Я іду. Мене це дістало!
В житті так буває: ти любиш даремно
І все це навіки залишиш під грифом "таємно"...