Так вже склались всі події,
Що ніхто добре не вміє,
Розбиратися в житті своєму
А в чужому-він мастак.
В себе тільки добре бачить,
Поганого чомусь не помічає
А в чужому недостатки вбачає
Та ще й багато помилок називає.
Своє життя живе ніби він добре
Майже ідеальний сім'янин,
А чужий живе не правильно
Та щей нікудишній з нього сім'янин.
Якщо ми так будемо глядіти
На чуже життя,
То на своє не буде часу,щоб його прожити,
Так як ми хотіли до кінця.