Якось все стало так незвично,
Природа поводиться незвично,
Люди по-іншому себе ведуть
Їхні манери їх ж видають.
І світ мінятися почав,
Але напевно не в "ту" сторону,
Як на нього подивитися
То хочеться втекти від сорому.
Життя якось так швидко помінялось,
І люди зовсім інші стали,
Причиною цього всього
Може бути тільки одне-
Нав'язливі людські ідеї підкорити світ.
Бо кожен хоче кращим стати
В очас своїх батьків й дітей,
Та не потрібно забувати,
Про честь,про гідність і про людей.
Бо не можна так робити,
Коли ти чогось захотів,
Людей нагло і неправдиво топтати,
Та щей грязюкою поливати.
І справді,все так незвично стало,
Так ще ніколи не було,
Люди роблять іншим погано,
А думають,що це добро.