Знеболювальне чи навпаки?
Вирішувати тобі,не комусь, тому не бійся.
Я далебі не якийсь там Морфей з кіно.
Тут і зара... з - це реально, як твоя фантазія.
Відкоркую свій мозок для пригостити
Друзяк порціями щедрих десертів:
Чи то пак несусвітніх казнощолилів.
Кольорових і великих до можливості.
Спостерігати боковим зором зосереджено.
Хай смакуює чи навпаки... гикається.
Бо такого ще не куштував ніхто донині.
А тим хто ковтнув хоча б порцайку.
Прийнять зручну позу, закрить очі і...
Гайда до там де сонце ще не сходило...
Туди де все намріяне і таке бажане до нестями.
Тобото в нікуди і всюди, так би мовити.
Без вагань приєднуйся: хвацько.
Хто по що. кому що треба на цей момент.
Будь ласка. Хапай скільки в змозі охопити.
До то того, як почне відпускати від десерту.
Головне не пручайся, ковтай з насолодою.
Більше отримаєш задоволення навзаєм.
Захочеш ще. Не соромся. Кажи.
Все буде добре і за обопільною згодою.
Без примусу. Тут припрошувать і силувать
Ніхто нікого не буде. Даремні страхи.
Бо тобі потрібніше, ніж комусь.
Я ж на роздачі безкорисній і безмежній.
Бо такого не завжди отримаєш на дурницю.
Тільки в цей день, тільки так, тільки тут…