Ніколи не потрібно оглядатися назад,
Вперед завжди потрібно йти,
Поставити собі в житті ціль
І до неї сміло йти.
Дорога туди буде не проста,
Буде багато різних перешкод,
Які будуть на шляху ставати,
І добиватися своєї мети заважати.
Тебе люди будуть поливати грязюкою,
Говоритимуть,який ти злий й поганий,
Але ти на них не звертай уваги,
Бо ті люди в житті нічого не мали.
Будь впевнений в собі,
Труднощів не бійся,
Крокуй сміло по житті своєму
Завжди самим собою залишайся.
І головне потрібно знати,
Щоб до мети своєї добратись
Простим потрібно бути з усіма,
Бо найкраще в людському житті ціниться- простота.