Холод торкаєтьця пальців ніг,
День минув, мов тепло твоїх рук цим вечором.
Завтра розтане сніг,
Як крила над моїми й твоїми плечами.
Безголосий крик тиші темної,
Лізе в душу нестримно.
Сигаретним димом- мною
плавно і зримо...
Холод торкаєтьця пальців ніг,
В серце ніч стукає.
Впустити може, чи ні?
серце думає.
Темрява заглядує в очі,
заглядує в душу.
Середтакої ж ночі.
Її і бачу.
Холод торкаєтьця пальців ніг,
Ми: один одного.
Не промовивши слів святих,
Слова жодного.