Коли на вулиці весна,
Тоді до мене приходить Вона.
Вона-така ніжна і грайлива,
Прекрасна і трішки норовлива.
В неї завжи помітно блиск в очах,
Я часто бачу її в снах
Вона приходить і посміхається до мене,
Бере за руку і веде до себе.
Вона-яскрава й дивовижна,
Така цікава й феєрична,
Трохи навіть фанатична,
Місцями буває й неприступна.
Вона-немов промінь світла посеред ночі,
Вона-як веселка після дощу,
Я люблю з нею співати до ночі,
Про долю,про нас і про мрію свою.
Вона-як ромашка,яка розцвітає,
Вона-ніби пташка,яка ніжно співає,
Вона-як перлина з дна океану,
Яка з кожним днем все зростає.