я міг би бути твоїм найкращим другом
кожної неділі разом говорити з Богом
сумувати за тими хто постійно пропадає
забуватись з цигаркою коли Сонце світає
танцювати біля фонтану і розбивати бокали
не жалітись нікому що натхнення так мало
смакувати Уеллсом, вірити Машині Часу
що кожен день радісний і прекрасний
я міг би бути твоїм найкращим другом
кожної суботи разом читати Біблію
кожної п'ятниці слухати із тишею
історії Сократа, написані у віршах
невміло ворожити щоб нарешті прийшов дощ
сміятись з близьких, які забули парасольки
до кожної (драмо)картини малювати веселку
як вперше ми це робили: просто і легко
я міг би бути твоїм найкращим другом
кожної неділі разом говорити з Богом
кожного понеділка тобі приносити каву
кожного вівторка вивчати нові звуки
кожної середи з котами грати вистави
кожного четверга цілувати твої руки
я міг би бути твоїм найкращим другом