Час проходить непомітно,
Він мов ластівка летить,
В різні сторони нас кидає,
Вверх і вниз нас опускає.
Час-це добрий лікар,
Лише він в змозі душевні рани загоїти,
Життєву спрагу втамувати,
І добрі уроки життя нам дати.
Час все по своїх місцях розставляє,
І ні на кого він не чекає,
Він йде спокійно своєю ходою,
І навіть може завдати комусь болю.
Час-це суддя!Судить він чесно,
Він всім покаже,хто, що робив,
Чесних й нечесних визначить швидко,
І кожному дасть те, що він заслужив.
Час-немов течія,швидко тече,
І по тій течії кудись нас несе,
І хоть невідомо де ми будемо,
Але себе в часі знайдемо.